Reasürans Bilet' nedir?



Reasürans fişi, sigorta şirketi tarafından taleplerden etkilenen farklı reasürans sözleşmelerini ve reasürans sözleşmesinin Ne Zaman Emekli Olurumşartlarını etkileyen diğer bilgileri açıklayan bir bildirimdir . Reasürans biletleri reasürans sözleşmesinin talep şartlarına dahildir.

Sıradaki
Reasürans Kredisi
Kurşun Reasürörü
Reasürör
'Reasürans Biletini KIRMAK'
Çoğu poliçe sahibi reasürans biletleriyle ilgilenmiyor; Sigorta şirketlerinin işletme-iş ilişkilerini yansıtıyorlar. Reasürans sözleşmeleri, sigorta şirketlerinin ve reasürörlerin nasıl olduğu konusunda talimat verir.birbirleriyle bilgi paylaşacaklar. Bilgi paylaşımının en önemli yönü iddia bildirimleri ile ilgilidir; çünkü sigorta şirketleri sigortalılar tarafından reasürörün sorumlu olduğu politikalara karşı - ortaya çıkabilecek zararlar - ve maruz kalabilecek zararlar hakkında - bilgi sağlamalıdır. Belirli bir günde hangi reasürans sözleşmelerinin etkilendiğini takip etmek için sigortacı günlük rapora bir reasürör bileti ekleyecektir. Aslına bakılırsa, bu işaret, "reasürans bileti" terminolojisine yol açan ayrıntıları listeleyen sigorta şirketinin raporuna tam olarak bağlı ayrı bir kağıt parçası biçimindeydi.

Reasürans biletlerinin çoğu bugün elektronik olmasına rağmen, partiler arasındaki anlaşmazlıkların ortaya çıkması durumunda kullanılabilecek bir kağıt izi oluşturuyorlar. Örneğin, sigorta şirketi ve reasürör, hak talepleri veya reasürans sözleşmesinin başka bir yönü ile ilgili bir meseleyi çözmek için mahkemeye giderse, reasürans biletleri arka plan sağlayabilir. Çoğu reasürans sözleşmesi, sigortalı sigortacının reasüröre bir zarar meydana geldiğini bildirmesi gerektiğini ve bu bildirim olmadan reasürörün harekete geçmesi gerektiğini belirtir. Şirket, biletlerin teslim Ne Zaman Emekli Olurumedilmesini sağlamakla yükümlüdür.

Neden Reinsurance Biletleri Önemlidir?
Reasürans biletlerinin neden önemli belgeler olduğuna dair bir örnek olarak, maruz kaldığı zararların yüzde 50'sini korumak isteyen bir sigorta şirketi düşünün. Bir komisyoncu kullanırDiğer yarısını kapsayacak üç yıllık bir reasürans sözleşmesi bulmak. Ancak, komisyoncu sadece bir yıllık bir sözleşmeyi güvence altına alabilir ve reasürans anlaşmalarının kopyalarını sigorta şirketine gönderebilir. Sigortacı, üç yıllık bir anlaşma olduğunu düşündüğü iki yıl içinde, reasürörlerin zararda paylaştığı bir talepte bulunur; reasürörler talebi reddeder. Sigortacı daha sonra talep edilen süre için reasürans elde edememesi nedeniyle aracıyı dava eder. Duruşma sırasında, sigorta şirketinin reasürans süresinin sadece bir Ne Zaman Emekli Olurumyıl olduğunu gösteren bir reasürans biletine sahip olduğu ve mahkemenin sigorta şirketinin sözleşmeyi gözden geçirmesi durumunda sözleşmeyi gözden geçirmesi halinde bilmesi gerekip gerekmediğini belirdiği tespit edilmiştir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auto Industry ETF' nedir