'Kimlik Bilgisi Sorumluluğu' nedir?



Kimlik yükümlülüğü, bir hastane veya sağlık kuruluşunun kendi sahasında çalışan personel için taşıdığı sorumluluk anlamına gelir. Belgelendirme yükümlülüğü meseleleri, hastaneler doktorlara ve diğer tıp uzmanlarına, disiplin nedenlerinden ötürü, eğitim gerekliliklerini yerine Ne Zaman Emekli Olurumya da malpraktisiden dolayı izin verilmemesine izin verilmemesi gereken kişileri uygulamaya geçirdiklerinde ortaya çıkar.

Sıradaki
Kanalcılık
Kiralık Mülkiyet Kaza Sigortası ...
Yanlış Tedavi Sigortası
AŞAĞIDAKİ 'Kimlik Verme Sorumluluğu'
Hastanelere, kliniklere ve diğer tıbbi tesislere ait sorumluluk yükümlülüğü, doktorların, doktor asistanlarının, hemşirelerin ve diğer sağlık personelinin hastaları tedavi etmelerine izin vermeden önce uygun bir şekilde test edilmelerini ve belgelendirilmelerini sağlamalıdır. Hastalar, bir hastanenin sağlık personelinin bir üyesi tarafından yaralandığında, onlar ve avukatları, personelin ilk etapta pratik yapmasına izin verilip verilmediğini belirlemeye çalışabilirler.

Hastaneler ve diğer tıbbi tesisler, vasıfsız, lisanssız veya yetersiz olan çalışanlara kimlik ya da imtiyaz vermeleri durumunda ihmal davalarına maruz kalabilirler. İhmalkar bir kimlik tespiti durumunda, davacı hastane veya sağlık bakım kuruluşunun personelinin geçmişini düzgün bir şekilde incelemediğini kanıtlamaya çalışacaktır. Ortaya çıkan ihmal, hastanın yaralanmasının veya hastalığının yanlış teşhisine veya uygun olmayan bir muamelenin önerilmesine veya uygulanmasına bağlı olabilir; Bir sorumluluk yükümlülüğü davası için göze çarpan nokta, personelin ilk etapta hastayla ilgilenmeye yetkin olmamasıdır.

Yükümlülük Sorumluluğu ve Malpraktis
Gizlilik yükümlülüğü tıbbi uygulama Ne Zaman Emekli Olurumile aynı değildir. Bir 2007 Illinois vakasında, devletin temyiz mahkemesi, kendi personel kimlik standartlarını benimseyen ancak sonra da başarısız olan hastanelerin ve diğer hizmet sağlayıcıların “ihmalkarlık belgesi” altında bir sorumluluk üstlenebileceğine hükmetti. Mahkeme, doktorun görevlilerine bir doktor tayin ederken kendi kimlik standartlarını takip eden sağlayıcıların, bu tür bir yükümlülüğe maruz kalmamalarını, hatta doktorun hatalı davranışlar sergilediğini kabul etmesine rağmen, tuttuğunu belirtmiştir.

Kimlik Bilgilendirme Sorumluluğu ile İlgili Seçenekler
Bir kuruluşun kimlik doğrulama yükümlülüklerini ele alırken birkaç seçeneği vardır:

Mevcut kimlik doğrulama sürecinden kaynaklanan bir dava riskinin, herhangi bir ayarlama yapılmasını gerektirecek kadar düşük olduğuna karar verebilir.
Mevcut kimlik doğrulama sürecini değerlendirebilir ve iyileştirmeler yapabilir, ancak karar verme sürecinin belgelendirilmesini zorunlu olarak geliştiremez.
Karar verme sürecini desteklerken dokümantasyon sürecini de geliştirebilir.
Son olarak, bir araştırmanın keşif süreci sırasında sürecin değerlendirilmesiyle ilgili tüm belgelerin değerlendirilmesi Ne Zaman Emekli Olurumolurken, kimlik doğrulama sürecini geliştirmeye çalışabilir.
Alınan yaklaşım, tesisin sahip olduğu kaynaklara bağlıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auto Industry ETF' nedir