Keşif Örtüsü' nedir?



Bir keşif sigortası , poliçe sahibinin, zararların gerçekte ne zaman gerçekleştiğine bakılmaksızın, poliçe süresi boyunca bulunan zararlar için tazminat teşkil eden bir sigorta poliçesindeki bir hükümdür . Keşif Ne Zaman Emekli Olurumhem sigorta poliçelerinde hem de reasürans anlaşmalarında kullanılır ve uzun bir süre sonra açılan taleplerden korunmak için tasarlanmıştır.

Sıradaki
TALEP EDILEN ÇARPAN
TALEPLER POLITIKASI
FINANSMAN ÖRTÜSÜ
'Keşif Örtüsü' KIRMAK
Bir keşif sigortası ile bir reasürans anlaşması sigortacılar için talepte bulunan bir politikaya benzer. Bu sedan sigortacı tarafından tazmin edilmesini sağlar reasürörü antlaşma bakılmaksızın kaybı devam edildiğinde arasında, yürürlükte iken keşfedildi kayıplardan.

Bir sigorta şirketi yeni bir politikanın altına girdiğinde, bir sigorta primi karşılığında bir poliçe sahibini tazmin etmeyi kabul eder. Birçok durumda, sigortalı hemen bir yaralanma veya kayıp meydana geldiğini ve bir sigorta iddiasında bulunacağını bilir. Örneğin, bir eve zarar veren bir yangın, derhal bir iddiada bulunulmasına yol açacaktır. Ancak diğer durumlarda, bir yaralanma gelişmesi yıllar alabilir ve sigortacı uzun bir süre için bir talep göremeyebilir. Bu, Ne Zaman Emekli Olurumedilen politikalarda ortaya çıkma olasılığı yüksektir .

Talep edilen politikaların altında yatan sigorta şirketleri, poliçe sahiplerine, mevcut politikanın yürürlüğe girmesinden önceki bir zamanda meydana gelebilecek olaylara ilişkin bir talepte bulunma yetkisi vermelerini sağlar. Bu tür bir politika, sigorta şirketi için iddiaları daha karmaşık bir şekilde tahmin edebilir. Yeni bir dava ile sonuçlanan eski bir olay riskine maruz kalma riskini sınırlamak için, sigorta şirketi bir keşif sigortası ile bir reasürans anlaşmasına girebilir .

Diğer Keşif Kapakları
Sigorta şirketleri tarafından kullanılmaya ek olarak, birleşme sürecinden geçen şirketler tarafından keşif kapakları kullanılmaktadır., satın alındı ​​ya da iflas etti. Şirketler eski çalışanlar, hissedarlar veya daha önceki yönetimin kendilerine karşı sahtecilik yaptığı veya ihmalkarlık suçundan işlediğine inanan diğer grupların kendilerine karşı açtığı davalarda bulunabilir. Bu durumda, keşif kapakları, şirketi yöneticiler tarafından işlenen herhangi bir haksız fiile karşı korumak için tasarlanmıştır. Bu haksız gerçekler Ne Zaman Emekli Olurum, sahtecilik, bilgisayar dolandırıcılığı, para transferi hilesi, para ve menkul kıymetler kapsamı ve para emirleri ve sahte para için kapsama içerebilir. Keşif kapsamı altında, kaybın ne zaman gerçekleştiği önemli değildir - sadece keşif sırasında kapsama alanınız var. Bununla birlikte, keşif kapsamı, tarihsel kapsamın kapsamını sınırlandıran geriye dönük bir tarih içerebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auto Industry ETF' nedir