DowagerQueen nedir?



Bir DowagerQueen, ölen bir kralın dul eşi; stilistik tercihine bağlı olarak onu Kraliçe Dowager olarak da anlayabilirsiniz. Bir kraliçeninNe Zaman Emekli Olurum dulu olacak bir DowagerKing'i görmek de mümkündür. Genel bir kural olarak, bu kadın kocasının yaşadığı zamanki gibi tedavi edilir.

Bir Dowager Kraliçe'nin başlık o olduğu gerçeği insanları uyarır Kraliçe Consort kocası ziyade, hayatta iken kraliçe . Bu, tahtın bir doğum hakkı olarak miras almasından ziyade, evliliğinden dolayı ünvanınınNe Zaman Emekli Olurumverildiği anlamına gelir. Genel bir kural olarak, Kraliçe Konsorsunun kocasıyla aynı rütbe ve sosyal statüye sahip olmasına rağmen, hiçbir siyasi gücü yoktur ve bu ölümden sonra devam eder.

Bir DowagerQueen'in bir Kraliçe veya Kral Anne olması da mümkündür, yani şu andaki hükümdarın annesidir. Bazı durumlarda, tahtını, çocukları ya da tahtın başka bir mirasçısı yasal olarak iktidarı alabileceği bir yaşta olgunlaşıncaya kadar geçici bir süre boyunca namuslu olarak tutmuştur. Ancak, bir DowagerQueen'in, tahtını kendi başına alması yasal olarak mümkün değildir ve tahtın haklı mirasçıdan kontrolünü ele geçirme girişimi ihanet olarak görülecektir.

ilan
Bir Dowager Kraliçesi dul kalmış olsa da, uygun bir yas dönemi geçtikten sonra hala toplumun ve kraliyet ailesinin aktif bir üyesi olmaya Ne Zaman Emekli Olurummeyillidir. Birçoğu aynı sorunları desteklemeyi sürdürüyor ve QueensConsort olarak hareket ederken destekledikleri nedenlerle, çoğu zaman kayda değer hayırseverler olarak davranıyorlar. Aynı zamanda, sosyal sorumluluk sahibi kişilerdir ve indirgenmiş törensel görevlerinden faydalanabilecek ve çok çeşitli etkinliklere katılabilecek kişilerdir.

Bazı durumlarda, bir DowagerQueen, çocuklarına tavsiye ve yardım sağlamak için Kraliçe Konsorsiyumu gibi uzun yıllara dayanan deneyime dayanan zorlu bir varlık haline gelir. Doğum gününde kraliyet onuruna da verilebilir ve ölümünün ardından kraliyet cenazesi verilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Auto Industry ETF' nedir